18. mar. 2020
Af Ulrik Ulriksen

Kronprinsfamiliens skiparadis i Schweiz lukker helt ned

Kronprinsfamilien
Kronprinsfamilien
Foto: Martin Høien
Kronprinsparret og deres fire børn kender ski-byen Verbier som et livligt og rart sted. I denne tid er den schweiziske by dog slet ikke til at kende. Coronavirus har lukket alt helt ned.

Kronprinsfamilien elsker under normale omstændigheder at være i Verbier i Schweiz, hvor Mary og Frederiks fire børn i januar og februar samt en del af marts har gået i vinterskole på Lemania Verbier International School.

Kronprinsfamilien er i Danmark

For nylig vendte kronprinsparret og prins Christian, prinsesse Isabella, prins Vincent og prinsesse Josephine dog hjem til Danmark på grund af corona-krisen.

Verbier er et surrealistisk sted

Efter Mary og Frederik og børnene er vendt hjem til København er deres skiparadis blevet et helt nyt og surrealistisk sted at opholde sig.

Skolen lukkede

I går, tirsdag den 17. marts, lukkede de kongelige børns internationale skole ned og bad elever og lærere om at holde sig væk fra skolens område.

Samtidig lukkede resten af Verbier helt ned, og man bad fra myndighedernes side alle om at holde sig indenfor.

Må kun gå ud for at købe mad

-Vi har lov til at gå ud for at handle fødevarer og medicin. Alt andet er lukket, lyder det i en meddelelse fra Lemania Verbier International Schools leder Thibaut Descoeudres, der dog nævner, at det lokale postkontor, benzintanken og banker holder åbent.

Læs mere om: