12. maj. 2021
Af Ulrik Ulriksen

Lykkelige Alexandra og Michael: Det er så spændende og anderledes

Prinsesse Alexandra og grev Michael
Prinsesse Alexandra og grev Michael
Foto: Gregers Overvad
For prinsesse Alexandra og greve Michael på Egeskov Slot har den seneste tid budt på meget godt. Det og meget andet kan du læse om i denne uges BILLED-BLADET.

På Egeskov Slot på Fyn har der været stor travlhed både i tiden op til dette forår og i særdeleshed her i maj.

Greve Michael og prinsesse Alexandra har på Egeskov i et samarbejde med Dansk Camping Union og med stor kreativ hjælp fra Kolding-virksomheden Penatos skabt Europas første Camping Outdoor Museum.

Og gæsterne har allerede taget godt imod den nye attraktion på Egeskov Slot.

Greve Michael og prinsesse Alexandra nyder forår på Egeskov

- Det har været det mest fantastiske samarbejde. Vi har lavet 60% gammelt, 20 % nyt og 20% fremtid. Og så har vi delt det op i de fire elementer vand, ild, luft og jord. Det er måden, vi har tænkt det på, siger greve Michael, da BILLED-BLADET møder ham og prinsesse Alexandra på Egeskov Slots smukke område, hvor museet kan nydes.

Det er fantastisk

- Det er fantastisk. Vi har bare siddet og glædet os så meget til denne dag, hvor vi endelig kunne få lov til at åbne op. Og alle kan få lov til at se, hvad det her egentlig går ud på. Det har været helt fantastisk, og jeg tror, at det bliver modtaget rigtig, rigtig fin. Det er så spændende, og det er så anderledes med mange forskellige områder med vand og jord og ild, lyder det fra prinsesse Alexandra, der har mere på hjerte.

Det vil præge sommeren

- Jeg tænker, at det vil præge vores sommer meget det her. Det har jo udvidet Egeskov endnu engang, så hvis man keder sig over at se på blomster eller være på den samme legeplads, så er der endnu noget nyt at komme ud at se på, siger Alexandra.

- Det med glade gæster er skønt. Vi er ligesom cirkusheste, der dufter savsmuld, kommer det supplerende fra greve Michael.

Meget mere i BILLED-BLADET

Du kan læse meget mere om prinsesse Alexandra og greve Michaels fantastiske forår og se alle de nye billeder fra parrets skønne rammer på Egeskov Slot i denne uges BILLED-BLADET, der også byder på seneste nyt om prins Christians konfirmation på Fredensborg Slot på lørdag.

https://imgix.billedbladet.dk/media/article/webgrafik_bb19-forsider_1.jpg

Læs mere om: