6. maj. 2021
Af Ulrik Ulriksen

Uhyggelig nat i skoven: Alexandra glemmer aldrig vild telttur med Nathalie

Alexandra og Nathalie
Alexandra og Nathalie
Foto: Aller Foto
For prinsesse Alexandra af Berleburg er det fantastisk at opleve naturen, og hun er utroligt glad for det nye Outdoor Camping Museum på Egeskov Slot. Som ung pige fik hun dog en oplevelse med telt-overnatning, som var alt andet end behagelig.

Prinsesse Alexandra og grev Michael har netop i et stærkt samarbejde med Dansk Camping Union budt på en fantastisk ny udstilling på Egeskov Slot.

Udstillingen har fuld fokus på camping og naturoplevelser med overnatning i telt, campingvogn eller shelter.

Prinsesse Alexandra fortalte

I forbindelse med åbningen af den nye Camping Outdoor Museum mødte BILED-BLADET prinsessen og greven, og Alexandra fortalte om en særlig oplevelse i telt, da hun var helt ung

Prinsesse Alexandra har ikke meget erfaring med campinglivet og overnatning i telt.

Det sidste har hun dog prøvet en enkelt gang som barn.

Forældre er ikke campingpersoner

– Mine forældre er jo ikke campingpersoner, og selv om min mor har meget at gøre med spejderne, så var det mere, at jeg kunne se som barn, at alle mine venner var ude på teltlejr og alt sådan noget, fortæller Alexandra, der som lille pige en dag tog en snak med sin far prins Richard.

Talte med prins Richard

– Jeg sagde til min far, at jeg ville så gerne ud og sove i telt, og så fik jeg lov til det midt ude i skoven med min lillesøster og min barnepige og en hund, lyder det fra Alexandra, der holder en kunstpause og så fortsætter sin lille historie.’

Så sjovt var det alligevel ikke

- Og dér lå vi så på en kæmpestor mark med masser af vildsvin, og det var uhyggeligt. Næste morgen var der meget vådt inde i teltet. Det var jo de her gamle telte, der overhovedet ikke var tætte, så det var en super oplevelse, men det var kun den ene gang. For så sjovt var det jo alligevel ikke.

Læs mere om: