Mange undrede sig: Nu har vi fået svaret

Alexia, Theodora, Nathalie, Philippos, Alexandra, Nikolaos, Gustav, Frederik og Joachim

Alexia, Theodora, Nathalie, Philippos, Alexandra, Nikolaos, Gustav, Frederik og Joachim

Foto: Keld Navntoft, Kongehuset
Midt i sommerferien var den kongelige familie samlet til fætter-kusinefest på Graasten Slot. Dronning Margrethe, dronning Anne-Marie og prinsesse Benediktes børn var alle inviteret sammen med deres ægtefæller. Et enkelt afbud vakte undren.

Da dronning Margrethe, dronning Anne-Marie og prinsesse Benedikte havde deres børn og børnenes ægtefæller til fætter-kusine komsammen i sommer på Graasten Slot, var der indløbet et par markante afbud.

Der var afbud fra kronprins Pavlos af Grækenland og kronprinsesse Marie-Chantal, der i Grækenland fejrede deres datter Maria-Olympias fødselsdag, og så havde prins Nikolaos’ kone prinsesse Tatiana meldt afbud på grund af en arbejdsrejse til München i Tyskland.

Prinsesse Nathalie alene i Sønderjylland

Også prinsesse Nathalies mand Alexander Johannsmann havde meldt afbud, og mange undrede sig over dette afbud, da man ikke umiddelbart kunne finde en årsag til det.

Kongelig sommer på Graasten Slot
Foto: Keld Navntoft, Kongehuset

Kongelig sommer på Graasten Slot

Nu har vi fået svaret på, hvorfor Alexander Johannsmann ikke var ved prinsesse Nathalies side ved den særlige familiebegivenhed i Sønderjylland midt i juli.

Går fra hinanden

I dag er det blevet meldt ud via kongehusets kommunikationsafdeling, at prinsesse Nathalie og Alexander Johannsmann er blevet skilt, og dette var naturligvis årsagen til, Nathalie var alene på Graasten Slot denne sommer.

Nathalie og Alexander Johannsmann blev borgerligt gift i maj 2010 og kirkeligt viet i Bad Berleburg i juni året efter, og de har sammen børnene Konstantin og Louisa.

Spar 281 kr. på 13. nr. af BILLED-BLADETKlik her og læs hvordan

 

 

Seneste nyt

Læs mere om:

Udvalgt til dig

Fra forsiden