Margrethe og kronprinsparret sammen på stor dag

Dronning Margrethe, kronprins Frederik og kronprinsesse Mary. 

Dronning Margrethe, kronprins Frederik og kronprinsesse Mary. 

Foto: Hanne Juul
Dronning Margrethe kan se frem til en stor dag sammen med kronprinsesse Mary og kronprins Frederik. Også prinsesse Benedikte er med.

Dronning Margrethe og kronprinsparret samt prinsesse Benedikte kan se frem til en stor dag med fokus på fejring af det danske demokrati.

Dronningen sammen med Mary og Frederik

Dronningen og kronprinsesse Mary og kronprins Frederik vil sammen med prinsesse Benedikte være til sted ved Folketingets åbning på Christiansborg, tirsdag den 6. oktober klokken 12.00.

Kronprinsparret og prinsesse Benedikte
Foto: Hanne Juul

Kronprinsparret og prinsesse Benedikte

Markerer begyndelsen

Folketingets åbning markerer begyndelsen på det nye folketingsår og finder altid sted den første tirsdag i oktober i Folketingssalen på Christiansborg.

Meget mere i BILLED-BLADET

I denne uges BILLED-BLADET kan du se alle de nye billeder fra og læse alt om prins Joachim og prinsesse Maries fantastiske dag i Paris.

Vi talte med både Joachim og Marie på dagen, der bød på så meget godt efter en svær sommer præget af prins Joachims blodprop i hjernen.

Og så har dronning Margrethe i den forløbne uge budt på en skøn nyhed, der har vakt glæde og beundring både i Danmark og i udlandet.

Seneste nyt

Læs mere om:

Udvalgt til dig

Fra forsiden