Mandag, 24. januar 2022 - af Ulrik Ulriksen

Marie gør det igen: Helt særlig gave til Athena

Prinsesse Marie og prinsesse Athena med hunden Cerise
Prinsesse Marie og prinsesse Athena med hunden Cerise
Foto: Hanne Juul
For prinsesse Marie er det ved at blive en rigtig god vane at byde på en helt særlig gave i forbindelse med prinsesse Athenas fødselsdag. I dag gjorde hun det igen.

Prinsesse Athena har haft en herlig fødselsdag i Paris, hvor hun i dag fejrede sin 10-års fødselsdag omgivet af sine forældre og storebror prins Henrik.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

I anledning af den runde fødselsdag tog familien sig ekstra godt af deres yngste familiemedlem, der fyldte 10 år med stil.

Prinsesse Marie bød på helt særlig gave

For prinsesse Marie er det ved at blive en rigtig god vane at byde på en helt særlig gave i forbindelse med prinsesse Athenas fødselsdag.

I dag gjorde Marie det igen, da hun kunne præsentere både Athena og hele Danmark for fine fødselsdagsportrætter på 10-årsdagen, som jo er en ekstraordinær rund dag.

Prinsesse Marie præsenterede via kongehusets hjemmeside, Instagram og Facebook os alle sammen for fire fine fotos af prinsesse Athena, der poserer hjemme i privaten i Paris.

Med på et par af billederne er også familiehunden Cerise, der ligger på gulvet ved fødselaren.

Athena er smuk som sin mor

Den fotografiske gave, som er et evigt minde for Athena og hele familien, er blevet vel modtaget af danskerne på de sociale medier.

- Stort tillykke med fødselsdagen, det er nogle dejlige billeder, lyder det i en kommentar, mens et par andre skriver ” Skønne billeder af den skønne naturlige prinsesse” og ”tillykke du er lige så smuk som din mor” samt ”tillykke med den første runde fødselsdag, rigtig flotte billeder H.K.H. Marie har taget”.

Gjorde det også flot sidste år

Også da prinsesse Athena fyldte 9 år var prinsesse Marie mesterfotografen bag en serie af fødselsdagsbilleder, du kan se lige nedenfor.

 

 

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden