2. apr. 2020
Af Ulrik Ulriksen

Mary, Frederik og børnene kan håbe på god dansk sommer

Kronprinsfamilien
Kronprinsfamilien i det fri.
Foto: Hanne Juul
Lige nu synes sommerferien måske langt væk midt i en tid med masser af udfordringer på grund af coronakrisen. Hele Danmark og heriblandt kronprinsfamilien kan dog håbe på en skøn sommer.

I hele Danmark er der i denne tid fuld fokus på at komme så godt gennem corona-krisen som overhovedet muligt.

Mens vi alle forsøger at tackle corona-situationen på den af myndighederne anviste måde, kan man så småt måske begynde at se frem til en forhåbentlig god sommer.

Isabella og Christian på Amalienborg med familien

Prinsesse Isabella, prins Christian, prins Vincent og prinsesse Josephine er lige nu sammen med deres forældre kronprinsparret hjemme på Amalienborg.

Her får børnene fjernundervisning fra deres skole, mens kronprinsesse Mary og kronprins Frederik passer deres arbejde hjemme fra Frederik VIII’s Palæ.

Skoleferie fra 1. juli

Ifølge børnenes skole, Tranegårdskolen i Hellerup, kan eleverne ifølge årsplanen gå på sommerferie fra onsdag den 1. juli.

Herefter plejer kronprinsfamilien stille og roligt at pakke kufferterne og søge til Sønderjylland og Gråsten Slot, og det håber man naturligvis også på at gøre i år.

Det er altid skønt for især Mary og Frederiks børnefirkløver at være i Gråsten, hvor de kan hygge sig, ride i skoven og spille fodbold i haven, ligesom mange af de lokale børn gør i de lune måneder.

Fætter har fødselsdag

Denne sommer byder også på en markant fødselsdag i den royale familie.

Isabella, Christian, Josephine og Vincents fætter prins Felix fylder 18 år den 22. juli, og det skal naturligvis markeres.

Kronprinsfamilien
Kronprinsfamilien til fest.
Foto: Hanne Juul

Det kan blive en rigtig fin sommer

Der er med andre ord, hvis coronakrisen løses forinden, lagt op til en god dansk sommer for de kongelige og for alle danskere i øvrigt.

Ugens blad på gaden nu

https://imgix.billedbladet.dk/webgrafik_bb14-forsider_4.jpg

Læs mere om: