22. okt. 2020
Af Ulrik Ulriksen

Mary havde en fest

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere Marketing cookies.

Kronprinsesse Mary havde en herlig eftermiddag i svømmehallen i Helsingør, hvor der var gang i den fra start til slut.

Kronprinsesse Mary havde masser på hjerte, da hun ankom til Helsingør svømmeklub, som er en af de svømmeklubber, der bruger Mary Fonden og Dansk Svømmeunionens initiativ Antibulli Svømning.

Mary talte til børnene

Kronprinsesse Mary talte til og med børnene om at være gode kammerater og gå til svømning, og det var noget, der fangede de unge.

Godt samarbejde

Mary Fonden og Dansk Svømmeunion har arbejdet sammen om Antibulli Svømning i nogle år og bygger blandt andet på Mary Fondens erfaringer fra Antibulli Håndbold

Havde en fest

Direktøren og kronprinsesse Mary er glade for, at de nu kan bruge Mary Fondens erfaringer til også at sætte ind i svømmeklubberne.

I svømmehallen var der gang i den, da de mange børn var i vandet, og Mary havde en fest, mens hun kiggede på og heppede på børnene.

Hele begivenheden blev naturligvis afviklet med stor respekt for alle corona-restriktioner.

Meget mere i BILLED-BLADET

I BILLED-BLADET i denne uge fortæller Stephanie fra Årgang 0 i et stort interview blandt andet om barndommen, familien og fremtiden og så er der fuld fokus på prins Christian, som har overrasket med flotte nye fødselsdagsbilleder.

Vi byder også på bryllupsreportage med en lykkelig Lotte Friis i centrum samt en sød nyhed leveret af Stine og Niels fra Landmand søger kærlighed.

https://imgix.billedbladet.dk/media/article/webgrafik_bb43-forsider.jpg

Læs mere om: