Mary klar til stor oplevelse i aften

Kronprinsesse Mary

Kronprinsesse Mary

Foto: Aller Foto
Der er noget stort i vente, når kronprinsesse Mary i aften er æresgæst til kæmpe begivenhed. Du kan følge med her på vores site.

Det bliver en stor aften for kronprinsesse Mary og mange andre, når der er skøn musik på programmet i Odense.

Kronprinsesse Mary overværer som protektor for Psykiatrifonden og for SIND Odense Symfoniorkesters sæsonåbningskoncert i Odense Koncerthus.

Kronprinsesse Mary sætter fokus på sårbarhed

Landsforeningen SIND og Psykiatrifonden står sammen med Odense Symfoniorkester bag koncertrækken Mind the Music, der sætter fokus på psykisk sårbarhed og musikkens beretninger.

Borgmester tager imod

Borgmester Peter Rahbæk Juel, by- og kulturrådmand Christoffer Lilleholt, formand for SIND Knud Kristensen, næstformand for Psykiatrifonden Jørgen Søndergaard, afdelingschef for Fritid og Kultur samt musikchef for Odense Symfoniorkester tager ifølge planen imod kronprinsesse Mary på den røde løber ude foran Odense koncerthus.

Det sker klokken 19.20.

Mary træder ind i salen

Herefter træder Mary ind i koncertsalen, hvor der holdes tale, før musikken for alvor spiller.

Du kan i aften her på vores website følge med i kronprinsesse Marys fine aften i Odense og blandt andet se hele ankomsten til den røde løber.

Tegn abonnement på BILLED-BLADETKlik her og læs hvordan

Meget mere i BILLED-BLADET

I denne uges BILLED-BLADET kan du se de helt nye billeder fra en dejlig dag med kronprinsfamilien i Kancellihuset i Fredensborg, og så byder vi på et fantastisk gemmehæfte med dronning Anne-Maries og prinsesse Benediktes flotteste gallakjoler.

 

Seneste nyt

Læs mere om:

Udvalgt til dig

Fra forsiden