Fredag, 19. juni 2020 — af Ulrik Ulriksen

Mary og Frederik på dansegulvet til svensk kærlighedsfest

Kronprinsesse Mary og kronprins Frederik
Kronprinsesse Mary og kronprins Frederik
Foto: Aller Foto
I aften er det præcis ti år siden, at Rikssalen på Stockholms Slott dannede rammen om en uforglemmelig bryllupsfest, der bød på de mest fantastiske ingredienser.

Danmarks var fint repræsenteret af blandt andre kronprinsesse Mary og kronprins Frederik samt dronning Margrethe og prins Henrik, da der i aften for præcis ti år siden var kærlighedsfest på Stockholms Slott.

Kronprinsesse Victoria og prins Daniel var i hovedrollerne til deres bryllupsmiddag, som blev afviklet i den fornemme Rikssalen på Stockholms Slott.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Mary og Frederik fejrede Victoria og Daniel

Hele 558 gæster satte sig til bords for at hylde brudeparret og fejre deres kærlighed med en skøn og fest, der bød på de mest fantastiske ingredienser.

Et af aftenens højdepunkter var brudevalsen, som Victoria og Daniel leverede på elegant vis.

Efter brudeparret havde haft dansegulvet for sig selv, fik deres nære familie og de mange fine gæster også lov til at komme på dansegulvet.

Mary og Frederik gjorde det godt

På den landsdækkende tv-kanal SVT vistes i går, torsdag den 18. juni, højdepunkter fra bryllupsfesten i 2010, og her kunne man se, at kronprinsesse Mary og kronprins Frederik gjorde det godt på dansegulvet og nød at bevæge sig til musikken.

Også dronning Margrethe og prins Henrik var en fornøjelse at se på, og regentparret smilede, mens de dansede sammen.

Dronning Margrethe og prins Henrik
Dronning Margrethe og prins Henrik
Foto: Aller Foto

Margrethe og Henrik smilede

Margrethe og Henrik fik undervejs i dansen, mens musikken spillede, endda tid til at sludre lidt med Mary og Frederik.

Både Danmarks kronprinspar og regentpar var i godt festhumør og nød at fejre kronprinsesse Victoria og prins Daniels vidunderlige dag.

Det blev simpelthen fra start til slut en fuldstændig fantastisk aften- og nattefest på Stockholms Slott.

Skøn dansemusik

Kronprinsesse Victoria og prins Daniel samt kronprinsesse Mary og kronprins Frederik kunne sammen med de andre gæster nyde at danse til skønne hit som Frank Sinatras favorit ”Fly me to the moon”.

I løbet af aftenen var der også live-musik serveret af sangerinden Carola, som sang nummeret ”Evighet”, og da duoen Roxette gav den gas, jublede alle anført af kronprinsesse Victoria, som er mega fan.

Bølgegang i Vita Havet

Der blev danset til langt over midnat i festsalen Vita Havet, hvor bølgerne gik højt på den herligste måde under den mest løsslupne del af den uforglemmelige bryllupsfest.

BB25 webgrafik

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden