Mary og Frederik til stor fest på Fredensborg Slot

Kronprins Frederik og kronprinsesse Mary.

Kronprins Frederik og kronprinsesse Mary.

Foto: Martin Høien/BILLED-BLADET
Dronning Margrethe kan sammen med kronprinsparret se frem til at få gæster til koncert og middag på Fredensborg Slot i en helt særlig anledning.

For dronning Margrethe bliver det noget helt særligt at være vært for den fornemme Fredensborgkoncert, som i år hylder rigsfællesskabet mellem Grønland, Færøerne og Danmark.

Få BILLED-BLADET hjem til digSe alle vores tilbud her!

Få BILLED-BLADET hjem til dig
Se alle vores tilbud her!

Det ventes, at kronprinsesse Mary og kronprins Frederik sammen med dronningen vil sørge for, at alle gæster får en varm velkomst og en dejlig aften i smukke omgivelser.

Efter koncerten er der middag i Kuppelsalen på Fredensborg Slot

Koncert i slotskirken

I årenes løb har Hendes Majestæt dronningen og prins Henrik afholdt koncerter i Slotskirken på Fredensborg Slot, hvor forskellige grupper af samfundet er blevet inviteret.

Tidligere har det blandt andet været miljø- og fødevaresektoren,  turist- og sundhedssektoren samt iværksættermiljøet, som har været i fokus.

Behageligt gensyn

I år den 29. oktober anerkender dronningen og kronprinsparret med det fine arrangement en række af de markante personer, der gør en indsats for fællesskabet mellem Grønland, Færøerne og Danmark.

I løbet af aftenen på Fredensborg vil kronprinsesse Mary og kronprins Frederik få mulighed for at hilse på flere af de mennesker, de har mødt på deres officielle rejser til Grønland og Færøerne.

 

Seneste nyt

Læs mere om:

Fra forsiden