Onsdag, 29. december 2021 - af Ulrik Ulriksen

Mary traf stor beslutning for 14 år siden: Håbet kan være lyset

Kronprinsesse Mary
Kronprinsesse Mary
Foto: Hanne Juul
For kronprinsesse Mary har det været en vigtig beslutning at arbejde for at skabe noget helt særligt for danskere i alle aldre.

Kronprinsesse Mary har gennem årene været ekstremt engageret i projekter med Mary Fonden, hvor der arbejdes målrettet for at bidrage til et samfund, hvor alle oplever at høre til.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Fonden udvikler og udbreder initiativer, der støtter de mange på kanten af fællesskabet til at blive i eller træde ind i fællesskabet.

Kronprinsesse Mary traf vigtig beslutning

For 14 år siden traf Mary sammen med sine støtter i Mary Fonden en vigtig beslutning, der har har haft en kæmpe betydning.

- Da vi stiftede Mary Fonden for 14 år siden, besluttede vi at arbejde for at skabe håb, lyder det fra kronprinsessen i den særlige hilsen, hun som fronrfigur i Mary Fonden bød på før jul.

Og kronprinsessen fortsætter med at uddybe temaet, for netop 2021 var året, hvor man i Mary Fonden dykkede ned i noget af det vigtigste for os mennesker - nemlig håb.

Vejen ud af mørket

- Håbet bliver særligt betydningsfuldt, når livet gør ondt. Håbet om forandring kan være det, der gør, at man ikke giver op, og at man kæmper videre. Og modsat kan man næsten ikke forestille sig noget værre end at nå til et sted, hvor man føler, at alt håb er ude. Håbet kan være lyset, der viser os vejen ud af mørket, lyder det fra kronprinsessen i den hilsen, der kan læses i sin fulde længde på maryfonden.dk.

Helt speciel video-hilsen

Kronprinsesse Mary satte også fokus på håb og fællesskab i en særlig videohilsen, hun sendte fra sit arbejdsværesle på Amalienborg for en lille uges tid siden.

 

 

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden