Tirsdag, 28. december 2021 - af Ulrik Ulriksen

Skøn nyhed i festlig anledning: Kronprinsesse Mary åbner døren til det mest private

Kronprinsesse Mary
Kronprinsesse Mary
Foto: Martin Høien
I anledning af Kronprinsessens 50-års fødselsdag i 2022 giver danske og internationale fotografer et sjældent indblik i Marys officielle såvel som private liv som kongelig. Det sker i en helt unik bog mef titlen ”Mary H.K.H.”.

En helt ny og unik bog, der udkommer den 31. januar i anledning af kronprinsesse Marys 50-års fødselsdag, byder på både nye og aldrig før offentliggjorte billeder akkompagneret af kronprinsesse Marys egne fortællinger om de øjeblikke, som har haft en særlig betydning.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Topfotografer har portrætteret kronprinsesse Mary

Gennem de seneste to årtier har en række danske topfotografer, heriblandt BILLED-BLADETs, samt internationale fotografer portrætteret kronprinsessen.

Kronprinsesse Mary
Kronprinsesse Mary
Foto: Hanne Juul

Grafiker Claus Due og fotograf Franne Voigt har stået i spidsen for et team, som har udvalgt de billeder, der på skarpeste vis fortæller historien om Marys forvandling fra den australske forretningskvinde Mary Donaldson til hele Danmarks kronprinsesse.

Kronprinsesse Mary
Kronprinsesse Mary
Foto: Jesper Sunesen

Åbner døren til familielivet

- Et af bogens højdepunkter er de eksklusive kig-i-kulissen fotos fra bryllupsdagen i 2004, hvor Kronprinsessen forbereder sig på at skulle starte et nyt kapitel som ægtefælle til H.K.H. Kronprins Frederik. Kronprinsessen åbner desuden døren til familielivet og deler aldrig før viste billeder, lyder det i omtalen af bogen fra Politikens Forlag.

Kronprinsesse Mary
Kronprinsesse Mary
Foto: Hanne Juul

Bogen udkommer den 31. januar 2022, og kronprinsessen fylder 50 år et par dage senere den 5. februar.

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden