Midt i en svær tid: Marie og Joachim nyder livet i Paris

Foto: Hanne Juul
Midt i en tid med flere store udfordringer har prins Joachim og prinsesse Marie haft overskud til at nyde de små ting her i tilværelsen.

Søndag aften var prins Joachim i centrum med et eksklusivt interview til DR’s Stéphanie Surrugue.

Det var prins Joachims første interview, siden han under familiens sommerferie på Chateau de Cayx i juli måtte hasteindlægges på universitetshospitalet i Toulouse.

Her blev han akut opereret den 24. juli.

Joachim og Marie nyder hverdagen

Denne oplevelse har fået Joachim til prioritere anderles og måske leve mere i nuét og nyde de små ting sammen med Marie og børnene Henrik og Athena.

Skøn tilværelse i Paris

- Vi er jo sammen her i vores lille tilværelse i Paris, som jo så oven i købet med corona er blevet endnu mindre rent fysisk - og vi nyder at kunne være sammen. Vi nyder hvert øjeblik, vi har. Og det er helt ned i den lette detalje, som at hjælpe børnene med lektierne. Bare dét, at vi er sammen, lyder det fra prins Joachim i interviewet.

Prinsen læger ikke skjul på, at nærhed og nærvær har fået endnu større værdi, og at prinsesse Marie og børnene betyder alt for ham.

Nyt liv i Paris

Prins Joachim, hans hustru prinsesse Marie og parrets to børn flyttede til Frankrig i sommeren 2019, da prins Joachim blev optaget på det internationalt anerkendte forsvarsakademi Ecole Militaire.

Tegn abonnement på BILLED-BLADETKlik her og læs hvordan

 

Seneste nyt

Læs mere om:

Udvalgt til dig

Fra forsiden