Midt i skilsmisse: Prinsesse Nathalie omgivet af kærlighed til familiefest

Prinsesse Nathalie

Prinsesse Nathalie

Foto: René Schütze
Der er ingen tvivl om, at prinsesse Nathalie har haft mere at se til denne sommer end normalt. Midt i de intense forberedelser til VM i dressur i Herning, var Nathalie til kongelig familiefest i Sønderjylland.

Prinsesse Nathalie har haft en travl sommerferie, der har budt på både familiehygge i Sønderjylland og på forberedelser til årets helt store sportslige begivenhed i Herning – VM i dressur.

Selv om prinsesse Nathalie ikke selv skulle på banen ved VM i dressur, så har hun som personlig træner haft en aktie i fantastiske Cathrine Laudrup-Dufours enorme succes med en hold-guldmedalje samt to individuelle dressur-sølvmedaljer ved VM-stævnet i Herning.

Prinsesse Nathalie måtte afbryde forberedelser

Midt i opladningen til VM-stævnet i Herning, der indledtes lørdag den 6. august, var prinsesse Nathalie sammen med sine fætre og kusiner til familiekomsammen på Graasten Slot.

Fætter-kusine-hyggen var arrangeret af dronning Margrethe, dronning Anne-Marie og prinsesse Benedikte, der havde samlet deres egne børn og alle børnenes ægtefæller til sommertræf over flere dage på Graasten Slot i Sønderjylland.

Omgivet af kærlighed

Prinsesse Nathalie holdt en pause fra VM-forberedelserne og deltog i familiefesten på Graasten Slot, hvor hun var omgivet af masser af kærlighed, da der mandag den 25. juli var fotografering i slotshaven.

Til den historiske fotosession stillede Nathalie op sammen med sine fætre og kusiner samt disses ægtefæller.

Nathalie, der netop er blevet skilt fra Alexander Johannsmann, var uden ledsager til familiehyggen.

Prinsesse Nathalie, grev Michael, prinsesse Alexandra og prinsesse Benedikte
Foto: Keld Navntoft, Kongehuset

Prinsesse Nathalie, grev Michael, prinsesse Alexandra og prinsesse Benedikte

Hun fik i løbet af dagene på sommerslottet kærligheden at føle fra alle – især fra sin søster prinsesse Alexandra af Berleburg samt sin svoger grev Michael og naturligvis fra sin mor prinsesse Benedikte.

Spar 281 kr. på 13. nr. af BILLED-BLADETKlik her og læs hvordan

 

Seneste nyt

Læs mere om:

Udvalgt til dig

Fra forsiden