Tirsdag, 28. marts 2023 — af Ulrik Ulriksen

To møder på samme dag: Kronprinsesse Mary fik gæster hjemme i Frederik VIII’s Palæ

Kronprinsesse Mary
Kronprinsesse Mary
Foto: Hanne Juul
Der var gang i mødeaktiviteten på Amalienborg, hvor kronprinsessen deltog i to arbejdsmøder i vigtige anledninger.

Kronprinsesse Mary er meget engageret inden for sundhedsfremme og naturbevarelse, og netop disse temaer var på dagsordenen for mandagens to arbejdsmøder med henholdsvis WHO og WWF Verdensnaturfonden.

Mary fik gæster i Frederik VIII’s Palæ

Sundhedssituationen for mennesker i verdens brændpunkter blev drøftet, da kronprinsessen på Amalienborg fik en briefing om verdenssundhedsorganisationen World Health Organizations indsats i forbindelse med krigen i Ukraine og efter jordskælvene i Tyrkiet og Syrien.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Mary er protektor for WHO’s kontor for den europæiske region, som ved mødet mandag i Frederik VIII’s Palæ var repræsenteret af regional direktør Dr. Hans Kluge og Robb Butler.

Kronprinsesse Mary til ekstraordinært møde

Fra arbejdsværelset i Frederik VIII’s Palæ deltog kronprinsesse Mary derefter i et ekstraordinært præsidiemøde i WWF Verdensnaturfonden.

Administrerende direktør Mads Kann-Rasmussen blev valgt som ny formand for WWF Verdensnaturfondens bestyrelse og præsidium.

Som præsident for WWF Verdensnaturfonden har kronprinsesse Mary siden 2020 været med til at sætte øget fokus på fondens arbejde for at bevare naturens mangfoldighed og skabe større forståelse for biodiversitetens og den vilde naturs betydning.

For at kunne vise dig dette indhold, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden