26. mar. 2023
Af Ulrik Ulriksen

Et specielt ord går igen! Danskerne helt oppe at køre over god nyhed fra dronning Margrethe

Dronning Margrethe
Dronning Margrethe
Foto: Hanne Juul
Forleden kom der nyt fra dronning Margrethe, der snart er tilbage i aktion efter sin veloverståede genoptræning af ryggen. Den gode nyhed har fået mange danskere til at give udtryk for deres store glæde, og et særligt ord går igen.

Det blev forleden meldt officielt ud, at dronning Margrethe søndag den 16. april i anledning af sin 83-års fødselsdag sammen med dele af den kongelige familie vil vise sig på balkonerne på Christian IX’s Palæ på Amalienborg.

BILLED-BLADET sender naturligvis live fra den begivenhed, og vi byder velkommen til Amalienborg Slotsplads søndag 16. april klokken 11.45, hvor vi varmer op til selve balkonscenen, som indledes klokken 12.00.

I kongehusets udmelding om dronningens fødselsdagsscene 16. april på Amalienborg-balkonen kan man blandt andet læse følgende::

“Det forventes, at Dronningen samme dag vil genoptage sine funktioner som landets regent efter sin veloverståede rygoperation i februar. Dronningens genoptræning går godt, men der vil fortsat være en række større opgaver, som Dronningen i de kommende måneder ikke kan gennemføre som planlagt. Dette informeres der om løbende.”

Skønt at dronning Margrethe er tilbage

Meldingen om, at dronningens genoptræning er gået godt, og at Majestæten derfor kan ses på Amalienborg-balkonen den 16. april, har fået mange glade kommentarer med på vejen på kongehusets Instagramprofil, og ordet “dejligt” går igen, når danskerne giver udtryk for deres glæde over den gode nyhed fra dronning Margrethe

Her er et par af de mange fine kommentarer:

“Dejlig at dronning Margrethe er tilbage, kronprinsparret har klaret hendes fravær godt.”

“Det er dejligt, at hun kan genoptage sine gerninger, selv om kronprinsen nu gør det ganske godt også.”

“Det bliver så dejligt at se vores dejlige dronning Margrethe igen og vide hun har det godt.”

“Dejligt at se dronning Margrethe igen kommer ud på balkonen.”

“Dejligt at vores dronning er kommet godt over operation og føler hun kan være klar til fødselsdagen.”

Læs mere om: