Lørdag, 15. januar 2022 - af Ulrik Ulriksen

Nettet koger over efter Margrethes familiefest: Bider mærke i speciel detalje

Dronning Margrethe omgivet af familien
Dronning Margrethe omgivet af familien
Foto: Keld Navntoft, Kongehuset
For dronning Margrethe og Majestætens familie blev fredagen med markering af 50-års regeringsjubilæet afrundet på privat og helt fantatisk vis.

Når nu ikke hele Danmarks dronning Margrethe kunne fejre sit 50-års regeringsjubilæum som planlagt, hvad mere kunne man ønske sig end en intim og hyggelig middag med sine nærmeste omkring sig.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Dronning Margrethe til suprisemiddag

Det var lige det, dronningen fik fredag aften, da hun i Christian VII’s Palæ på Amalienborg var til en slags surprisemiddag med sine sønner, svigerdøtre børnebørn og lillesøster prinsesse Benedikte.

Dronningen nød den helt specielle overraskelse, der var flot iscenesat af sønnerne kronprins Frederik og prins Joachim.

Lige siden der blev lagt billeder ud fra familiebegivenheden på kongehusets digitale platforme, har det buldret derudaf med glade kommentarer fra danskere i alle aldre.

Sikkert den allerbedste gave

- Wow, fantastisk billede, lyder det i en af de mange kommentarer, og det er helt sikkert lige præcis sådan mange har tænkt, da de så billedet af en glad dronning Margrethe omgivet af familien.

- Sikkert den allerbedste gave dronningen kunne ønske sig, nemlig at være omgivet af sin dejlige familie med sønner, svigerdøtre, søster og børnebørn, kommer det desuden i en kommentar, mens en anden meget rammende skriver ”Sikke dog en dejlig overraskelse at få, det er da ægte kærlighed til deres mor, svigermor, farmor og søster”.

Bider mærke i særlig detalje

Flere beundrere af den kongelige familie bider mærke i en speciel detalje fra den hemmeligholdte familiemiddag i palæet på Amalienborg.

- Wow et fantastisk billede og dronningen flankeret af de to kommende regenter, skiver en begejstret dansker, mens et par andre er helt på linje med disse kommentarer og skriver ”det gipper lidt at se vores majestæt og de kommende konger på sådan en mærkedag” og ”sikke en overraskelse for dronningen at samles til middag med alle sine kære og blive placeret i midten af de to fremtidige konger”.

 

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden