14. apr. 2022
Af Ulrik Ulriksen

Nu er der præcis en uge til: Prinsesse Isabella og Mary glæder sig

Prinsesse Isabella sammen med kronprinsesse Mary
Prinsesse Isabella sammen med kronprinsesse Mary
Foto: Jesper Sunesen
Der mange store dage at fejre for den kongelige familie i april. En af dem er om præcis en uge, og her er prinsesse Isabella i hovedrollen. Den store dag glæder både hovedpersonen selv og hendes forældre, kronprinsesse Mary og kronprins Frederik, sig helt sikkert til.

Der bliver fest og farver over Marselisborg Slot lørdag den 16. juli, når den kongelige familie fejrer dronning Margrethe i anledning af Majestætens 82-års fødselsdag.

Isabella fylder 15 år

Bare få dage senere den 21. april er det prinsesse Isabellas fødselsdag, som skal fejres.

Isabella fylder om præcis en uge 15 år, og det er en helt særlig dag i ethvert ungt menneskes liv.

Fejres med manér

Den unge prinsesse skal naturligvis fejres med manér af kronprinsesse Mary og kronprins Frederik og sine søskende, og det kommer til at ske helt privat.

Dagen bliver dog også markeret på mere officiel vis.

Kongehuset vil med største sandsynlighed fra morgenstunden på torsdag den 21. april byde på et par officielle fødselsdagsportrætter på Isabellas store dag.

Stor konfirmationsfest

Sidst på måneden, den 30. april, er der igen fest for prinsesse Isabella, når hun bliver konfirmeret i Fredensborg Slotskirke.

BILLED-BLADET dækker naturligvis alle de store begivenheder i den kongelige familie i april, og du kan følge med i det hele lige her på Danmarks Royale Website.

Læs mere om: