Tirsdag, 27. juli 2021 - af Ulrik Ulriksen

Nu gælder det for Nathalie: Sådan følger du dressurholdets medaljejagt

Prinsesse Nathalie
Prinsesse Nathalie
Foto: Aller Foto
Der bliver bidt negle og måske knebet en tåre i dag, når der er dressurfinale ved OL i Tokyo. Landstræner prinsesse Nathalie sender tre ekvipager på banen i jagten på medalje til Danmark.

I dag gælder det for alvor om at levere alt for landstræner prinsesse Nathalies hold i dressurfinalen ved De Olympiske Lege i Tokyo i Japan.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Holdkonkurrencen i dressur ved OL i Tokyo afgøres i løbet af formiddag og eftermiddag dansk tid, og Danmark har en god mulighed for at hente en medalje.

De to første danske ryttere og deres heste har starttider kl. 10.50 og kl. 12.25, mens der endnu mangler tider på sidste gruppe, som først afgøres i pausen.

DR1 sender fra klokken 9.55, og du kan også følge hele finalen fra start til slut på dr.dk.

Prinsesse Nathalie og holdet på bronzeplads

Holdrækkefølgen til starttiderne i Grand Prix Special er den omvendte af placeringsrækkefølgen fra Grand Prix, og det betyder, at det danske hold starter tredje sidst i hver gruppe.

Rækkefølgen er Spanien, Portugal, Sverige, Holland, USA, Danmark, England og Tyskland til sidst.

Prinsesse Nathalies landshold anført af vores store stjerne Cathrine Dufour ligger lige nu på en tredjeplads efter Storbritannien og favoritterne fra Tyskland.

Start klokken 10.00

Klassen starter kl. 10.00 og i den sidste gruppe, hvor de store ryttere som Cathrine Dufour, Charlotte Dujardin og Jessica von Bredow-Werndl rider, kommer starttidspunkter først i pausen, da det foreløbige resultat efter afviklingen af de to første grupper kommer til at afgøre rækkefølgen.

Klokken 10.50 er Danmarks Nanna S. Merrald på Blue Hors Zack på banen, mens vi klokken 12.25 kan se danske Carina Cassøe Krüth på Heiline's Danciera.

Sidste gruppe med Danmarks es Catrine Dufour på Bohemian starter formodentligt klokken 14:55.

 

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden