Tirsdag, 22. marts 2022 — af Ulrik Ulriksen

Nye detaljer: Dronning Margrethe og hendes søstre i fantastisk selskab til fest

Dronning Anne-Marie, prinsesse Benedikte og dronning Margrethe
Dronning Anne-Marie, prinsesse Benedikte og dronning Margrethe
Foto: Mega
For dronning Margrethe er der lagt op til en aften af de helt uforglemmelige på Amalienborg. Nu er der flere detaljer om søndagens store begivnhed i Christian IX’s Palæ.

Dronning Margrethe skal søndag aften sammen med prinsesse Benedikte og dronning Anne-Marie overvære “Palæerne danser” og uddele Dronning Ingrids Hæderslegat i Christian IX’s Palæ på Amalienborg.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Det hele vises i bedste sendetid direkte på TV 2, og efterfølgende er der middag i Christian VII’s Palæ.

Dronning Margrethe tager imod

På den fine aften på Amalienborg vil dronningen og hendes to søstre være i rigtig godt selskab med de mange festklædte gæster, der ankommer til dronningens riddersal i Christian IX's Palæ i god tid, inden den direkte tv-transmission begynder.

I godt selskab

Blandt de kendte navne, Margrethe, Benedikte og Anne-Marie er i selskab med, er TV 2-vært Natasja Crone, balletmester Nikolaj Hübbe fra Det Kongelige Teater samt skuespiller Sofie Gråbøl, der styrer seerne og dronningens mange gæster igennem udsendelsen på TV 2 søndag aften.

Du får det hele i BILLED-BLADET

BILLED-BLADET dækker her på vores website gæsternes ankomst til dronningens palæ søndag aften, og vi sætter naturligvis også fuld fokus på resten af den festlige begivenhed på Amalienborg.

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden