5. sep. 2020
Af Ulrik Ulriksen

Nyhed fra Amalienborg og Fredensborg: Nu sker det endelig igen

Kronprins Frederik og dronning Margrethe
Kronprins Frederik og dronning Margrethe
Foto: Hanne Juul
For dronning Margrethe og kronprinsfamilien samt alle andre danskere er der nu igen noget helt særligt at glæde sig over i Fredensborg og på Amalienborg.

Fra og med fredag den 4. september kl. 12.00 har Den Kongelige Livgarde genoptaget den normale gennemførelse af vagten på de kongelige slotte og palæer.

Dronning Margrethe kan nyde vagtparaden

Det betyder blandt andet en genoptagelse af vagtparaderne på Amalienborg og gennem København samt på Fredensborg Slot.

Indstillet på grund af corona-situationen

Den Kongelige Livgardes vagtparader blev den 26. juli 2020 indstillet i Gråsten og Fredensborg samt i København den 28. juli 2020.

Dette skyldtes, at det nye vagthold havde haft en kortere uddannelse end sædvanligt som følge af corona-situationen, og garderne var derfor ikke blevet fuldt uddannet i ceremoniellet.

Dronning Margrethe
Dronning Margrethe
Foto: Aller Foto

Stor glæde på Amalienborg og i Fredensborg

Der vil fortsat indgå en række forbehold i postafløsningen som følge af corona-situationen, men nu kan dronning Margrethe og kronprinsfamilien samt alle andre danskere altså glæde sig over at se Livgarden i aktion på traditionel vis.

Meget mere i BILLED-BLADET

I denne uges BILLED-BLADET kan du se de helt nye billeder fra en dejlig dag med kronprinsfamilien i Kancellihuset i Fredensborg, og så byder vi på et fantastisk gemmehæfte med dronning Anne-Maries og prinsesse Benediktes flotteste gallakjoler.

https://imgix.billedbladet.dk/webgrafik_bb36-forsider_1.jpg

Læs mere om: