Fredag, 3. september 2021 - af Ulrik Ulriksen

Nyt fra kongehuset: Det kan Mary glæde sig til

Kronprinsesse Mary
Kronprinsesse Mary
Foto: Lars H. Laursen
Kronprinsesse Mary kan se frem til et par spændende dage, når hun snart skal på officiel opgave udenfor landets grænser.

Kronprinsesse Mary får travlt på den allerbedste måde, når hun meget snart er på officiel opgave i Milano i Italien.

Der er fuld fokus på bæredygtige løsninger inden for dansk design og arkitektur, når kronprinsessen den 7. og 8. september 2021 deltager i Milan Design Week.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Milan Design Week er verdens største årlige møbel- og designbegivenhed, og i år vil Danmark blandt andet være repræsenteret i form af en udstilling med fokus på bæredygtighed og cirkulær økonomi i dansk design og arkitektur.

Kronprinsesse Mary kan se frem til gode dage

Kongehuset har netop offentliggjort Marys program for de to dage i den italienske storby.

Kronprinsessen vil over to dage blandt andet besøge den danske udstilling og få fremvist danske bæredygtighedsprojekter og produkter.

Under besøget i Milano vil kronprinsessen også møde deltagende danske design-virksomheder, der udstiller i Milano, og høre om deres bud på bæredygtige løsninger og produkter.

Vigtigt formål

Formålet med besøget er i høj grad at fremme kendskabet til danske arkitektur- og designvirksomheders fokus på bæredygtighed og cirkulær økonomi samt til danske grønne kompetencer.

Tirsdag den 7. september indleder kronprinsessen sit arbejdsbesøg med at besøge den danske udstilling på Museo Nazionale Scienza e Tecnologia Leonardo Da Vinci.

Et portræt af Mary fremstillet af genbrugsmateriale vil blive præsenteret under besøget.

Fornem gallamiddag

Resten af tirsdagen og hele onsdag den 8. september byder på mange flere spændende programpunkter, før arbejdsbesøget rundes af med en fornem gallamiddag på Galleria Rossana Orlandi.

BILLED-BLADET i Milano

BILLED-BLADET er med på turen til Milano, så du kan se frem til at følge med i kronprinsesse Marys interessante program her på vores website.

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden