29. jun. 2020
Af Ulrik Ulriksen

Nyt om 18-års festen: Sådan bliver Felix fejret i sommerferien

Prins Felix
Prins Felix
Foto: Morten Mejnecke
Denne sommer skulle prins Felix have været fejret på fornem vis med en stor fest med deltagelse af hele familien. Nu er der nyt om fejringen af Felix i anledning af hans 18-års fødselsdag.

Prins Joachim og grevinde Alexandras søn prins Felix fylder 18 år midt i sommerferien den 22. juli, og det skal naturligvis fejres.

Det var oprindeligt planen, at der skulle holdes en flot fest for prins Felix i den særlige anledning, men lige nu arbejdes der ikke videre med planlægningen af den store og fornemme fødselsdagsfest på selve dagen på grund af coronakrisen og myndighedernes anbefalinger.

Prins Felix skal fejres

Det fortæller grevinde Alexandras presserådgiver Helle von Wildenrath Løvgreen til BILLED-BLADET på vegne af grevinden og prins Felix.

Man ser altså stadig tiden an, og derfor bliver fejringen af prins Felix’ 18-års fødselsdag den 22. juli i første omgang da også en helt privat begivenhed.

Sådan bliver det på dagen

Prins Felix skal fejres med en stor royal familiefest på et tidspunkt, men på selve dagen skal Felix udelukkende fejres helt privat af de allernærmeste ifølge Helle von Wildenrath Løvgreen.

Prins Felix, grevinde Alexandra og prins Nikolai
Prins Felix, grevinde Alexandra og prins Nikolai
Foto: Aller Foto

Hun understreger desuden, at den store fest bliver til noget på et tidspunkt, men at den er udskudt til senere på grund af covid-19.

Det er endnu uvist, hvornår Felix’ store fest med hele familien bliver afviklet.

Kæmpe royal familiefest

Da Felix’ storebror prins Nikolai fyldte 18 år den 28. august 2017, blev han på selve dagen fejret med en kæmpe royal fødselsdagsfest ombord på kongeskibet Dannebrog, der lå ved Amaliehave-kajen blot et minuts gang fra Amalienborg.

Til Nikolais fest deltog hele den kongelige familie, og der var mange mennesker på kajen, der fulgte de fine gæsters ankomst til familiefesten.

https://imgix.billedbladet.dk/media/article/webgrafik_bb26-forsider.jpg

Læs mere om: