24. mar. 2020
Af Ulrik Ulriksen

Nyt om fest med Mary og Frederik: Vi arbejder på mulige alternativer!

https://imgix.billedbladet.dk/media/article/_mho2584.jpg
Foto: Martin Høien
Med kronprins Frederik og kronprinsesse Mary som spydspidser håber mange på, at der bliver stor folkefest over hele landet i juni. Det kan dog live nødvendigt med en plan B på grund af corona-problemerne.

Der er fortsat over to måneder til årets store nationale løbefest Royal Run, som efter planen skal afvikles den 1. juni med kronprins Frederik og kronprinsesse Mary som aktive spydspidser i byer som Sønderborg og Aalborg samt naturligvis København.

Store udfordringer

Corona-problematikken har dog givet arrangørerne store udfordringer, men for en uges tid siden meldte man dog ud, at man forhåbentlig kan afvikle Royal Run som planlagt.

Ny udmelding i dag

I dag, den 24. marts er der så kommet en ny udmelding fra Royal Run-ledelsen.

- Vi følger myndighedernes skærpede indsats over for COVID-19. Sikkerheden og sundheden for vores deltagere, tilskuere og frivillige er det absolut vigtigste for os og vores lokale arrangører, lyder det efterfulgt af denne melding.

- Vi arbejder på mulige alternativer og melder ud, så snart vi har en afklaring hele vejen rundt.

Arbejder på højtryk

Det er tydeligt, at man arbejder på højtryk fra arrangørerne, som også på Royal Run-hjemmesiden svarer på flere spørgsmål fra de over 80.000 tilmeldte danskere, der ser frem til motionsbegivenheden.

Træn alene

Der bliver blandt andet spurgt, om man må træne sammen op til løbet.

-Vi anbefaler, at alle følger myndighedernes anbefalinger, så diverse træningsfællesskaber frem mod Royal Run sættes i bero i marts måned, lyder svaret til motionshungrende danskere, som må træne alene i denne tid.

Køb abonnement på BILLED-BLADET
Køb abonnement på BILLED-BLADET

Læs mere om: