24. mar. 2020
Af Ulrik Ulriksen

Nordmændene er enige: Stor tak til kronprins Haakon og hans familie

kronprinsesse mette-marit
Kronprinsesse Mette-Marit og kronprins Haakon.
Foto: Mega
I de europæiske kongehuse er man aktive i denne coronatid, hvor der er brug for sammenhold. I Norge har kronprins Haakon gjort en god figur.

Norges kronprins Haakon har vist stort initiativ og lederskab i den vanskelige coronakrise, hvor hans landsmænd er ramt hårdt på mange måder.

For et par dage siden takkede Haakon på vegne af alle nordmænd de ansatte i Sundhedsstyrelsen for deres indsats i denne udfordrende periode.

Kronprinsen deltog via FaceTime i styrelsens fredagsmøde, og det var der på kongehusets Instagram et opslag om.

Masser af ros til kronprins Haakon

Nordmænd og -kvinder over hele landet er enige om, at det var et stærkt initiativ fra kronprins Haakons side, og der er efterfølgende kommet masser af ros til såvel Haakon som resten af den royale familie anført af kong Harald og dronning Sonja.

Tak til fantastisk familie

- Stor tak til hele vores fantastiske kongefamilie, for det fantastiske arbejde I gør for os. I er de fineste rollemodeller, lyder det blandt andet i en kommentar, der er meget dækkende for opfattelsen af den royale familie midt i coronakrisen.

Samler befolkningen

Kronprinsen bliver også kaldt ”Norges nye leder”, og så bliver den kongelige familie med Haakon og kronprinsesse Mette-Marit samt kongeparret fremhævet for at virke ”samlende i enhver situation”.

Køb abonnement på BILLED-BLADET
Køb abonnement på BILLED-BLADET

Læs mere om: