1. jan. 2018
Af Lone Vandborg

NYTÅRSTAFFEL: Det skal dronningens gæster spise

Dronning Margrethe
Dronning Margrethe
Foto: Hanne Juul
Gæsterne ved dronningens nytårstaffel får serveret lækker mad og vin den 1. januar i Riddersalen.

Kongehuset har udsendt, hvilken menu gæsterne i Riddersalen kan se frem til. Også vinmenuen samt musikken er blevet oplyst.

MENU

  • Kammuslingterrine
  • Glaserede jordskokker
  • Farseret vagtel, bagt selleri, ærter française og trøffel sauce
  • Reblochontærte
  • Rubinsteinkage

VIN

  • ROSENBORGVIN
  • CUVEE MAJESTE 2012 CAHORS
  • MOËT ET CHANDON CUVEE M & H SPECIAL

MUSIK

v/ Den Kongelige Livgardes Musikkorps

A.O. Stein: Dronning Margrethe II’s parademarch
C.C. Møller: Lystspil Ouverture
É. Waldteufel: Espana Vals
H.C. Lumbye: Nytaarshilsen March
J. Strauss d.Y.: Banditten Galop
H.C. Lumbye: Kronprins Frederiks Polka
L. Anderson: The Girl in Satin

H.C. Lumbye: Piper Champagne Galop

Læs mere om: