Opfordring til dronningen: Lav jeres egen tv-serie!

Dronning Margrethe. 

Dronning Margrethe. 

Foto: Hanne Juul
Der er kommet en lang række opfordringer om at lave både tv, podcast og bøger i forbindelse med dronning Margrethes populære julekalender på kongehusets sociale medier.

Dronningens digitale julekalender er også i år en kæmpe succes med mellem 10.000 og 20.000 likes på hvert opslag om dagen og hundredevis af delinger på kongehusets Instagram-profil og Facebook.

Blandt de mange kommentarer fra følgerne er efterhånden utallige opfordringer til dronning Margrethe og kongehuset om også at udgive den flotte og spændende kongelige julekalender som både bog, billedbog, lydbog, podcast eller som julefortælling på tv. 

Dronningen med Nissefamilien. 
Foto: Keld Navntoft, Kongehuset

Dronningen med Nissefamilien. 

Til glæde for alle

"Det er så hyggeligt - julefortællingen på tv, tak. Tror vores dronning vil være med", "Det er super, skulle fortælles på tv for os alle", "Hvor ville det være dejligt, hvis historien og billederne blev udgivet på bog. Så kunne man læse den år efter år,", "Jeg håber, der kommer en god billedbog ud af det,", "Podcast ville være godt", "Jeg ville ønske at denne fortælling blev udgivet som bog", "Mon den kan fås i hardcopy? Ville gerne læse den for mine børnebørn", "Synes det skulle ud på en lydbog, så alle kan få glæde af den fantastiske Danmarks historie", er blot nogle af de mange begejstrede kommentarer. 

Dagens julekalender-låge:

Følger nissepige

Kongehusets digitale julekalender 2020 handler om Nissepigen, der flyver ud på en rejse gennem rigsfællesskabet.

Spar 281 kr. på 13. nr. af BILLED-BLADETKlik her og læs hvordan

På rejsen skal hun forsøge at finde sine to søskende, som Nissefamilien ikke har fejret jul med i hundrede år.

Spændende julerejse

Nissepigens søskende slog sig ned på henholdsvis Færøerne og i Grønland under Christian 10. og Dronning Alexandrines store Kongefærd i 1921 - og ingen har set dem siden.

Nissepigens julerejse bliver et møde med både færøske og grønlandske juletraditioner, myter og sagn sammenflettet med fortællinger om Kongehuset gennem tiden. 

Hver morgen åbnes en låge på kongehusets Instagram og Facebook samt på kongehusets julekalender-hjemmeside.

Seneste nyt

Læs mere om:

Udvalgt til dig

Fra forsiden