Søndag, 9. maj 2021 — af Ulrik Ulriksen

Overrasker på mors dag: Kronprinsesse Mary var et hit på ridebanen

Kronprinsesse Mary
Kronprinsesse Mary
Foto: Hanne Juul
For kronprinsesse Mary har mors dag været noget helt særligt, og en af årsagerne er, hun igen var på ridebanen som dressurrytter.

Normalt ville kronprinsesse Mary på mors dag slappe af i familiens skød, men sådan var det ikke helt i dag.

Kronprinsesse Mary var som dressurrytter på ridebanen i konkurrence, og hun leverede på sin smukke hest en flot præstation.

Kronprinsesse Mary overraskede igen

For otte måneder siden var kronprinsesse Mary også stærk, da hun deltog i sit første dressurstævne, og i denne weekend tog hun så skridtet videre og debuterede med Blue Hors Edelman ved landsstævnet i Frederiksværk.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Det fortæller ridehesten.com om og roser i det hele taget Mary for at have været gennem en god udvikling som dressurrytter.

I september 2020 overraskede Mary alle, da hun i Frederiksværk red sit første dressurstævne nogensinde.

Kun en måned senere debuterede kronprinsessen i klassen MB2 på Heslegaard, som hun vandt med over 70% og i denne weekend var det såmænd tid til endnu en debut for Mary og hendes hest.

Debut til landsstævne

Ved weekendens landsstævne i Frederiksværk stillede Mary og Blue Hors Edelman til start i fredagens MB1 og søndagens MB2 og det var samtidig første gang, at kronprinsessen deltog ved et landsstævne, som er noget helt ekstraordinært.

Nerver på

Fredag bød på en del udfordringer for Mary og Blue Hors Edelman, og der var måske lidt nerver på ifølge eksperterne på ridehesten.com.

Under søndagens ridt i MB2-klassen lykkedes det Mary at ride med et fint overblik.

I galopprogrammet gjorde Mary og Edelman det så godt, at ekvipagen fik en placering midt i et meget stærkt felt.

Rigtig spændende fremtid

- Med kun tre starter i bagagen, er der ingen tvivl om, at det bliver rigtig spændende at følge ekvipagen på længere sigt, når de får noget mere rutine sammen, lyder det fra ridehesten.com om kronprinsesse Mary og Edelmans potentiale.

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden