22. maj. 2020
Af Ulrik Ulriksen

Præcis et år siden: Mary og Frederik modtaget som internationale stjerner

Kronprins Frederik og kronprinsesse Mary
Kronprins Frederik og kronprinsesse Mary
Foto: Hanne Juul
Kronprinsparret var profilerne til en kæmpe festmiddag, der rundede en fantastisk arbejdsrejse af med stil. På den store aften bar Mary helt unikke smykker.

Kronprinsesse Mary og kronprins Frederik var aftenens store stjerner på Hotel Shilla i Sydkoreas hovedstad Seoul, hvor de fik en uforglemmelig oplevelse.

Kronprinsesse Mary så ekstraordinært forrygende ud på den fornemme aften den 22. maj 2019 med deltagelse af erhvervsfolk fra Danmark og Sydkorea.

Mary og Frederik i fokus

Kronprinsparret var veloplagte i hovedrollerne på Hotel Shilla i Sydkoreas hovedstad Seoul, hvor man afviklede en særlig Grand Dinner eller festmiddag.

Deltagerne i begivenheden, der bød på god dansk mad og underholdning, var erhvervsfolk og repræsentanter fra Danmark og Sydkorea.

I alt 440 gæster mødte op til festen på byens fineste hotel.

Dronning Ingrids rubiner

Kronprinsparret hilste sammen med ambassadør Thomas Lehmann og fru Julie på alle gæsterne.

De mange fremmødte var begejstrede for at hilse på en smilende og skarpt klædt kronprins samt en ligeså smilende kronprinsesse i lyst og elegant design.

Desuden bar kronprinsesse Mary som noget helt særligt dele af det det unikke og kostbare rubinsæt, der er over 200 år gammelt og uerstatteligt, og som før har været båret af dronning Ingrid.

Mary bar sættets øreringe og en ring.

Kronprins Frederik og kronprinsesse Mary
Kronprins Frederik og kronprinsesse Mary
Foto: Hanne Juul

Stjernemodtagelse i Seoul

Da kronprinsesse Mary og kronprins Frederik kom ind i festsalen, rejste alle sig og klappede.

Det var en ægte stjernemodtagelse, som de danske kongelige fik på en aften med fejringen af 60-året for de diplomatiske forbindelser mellem Danmark og Sydkorea.

https://imgix.billedbladet.dk/media/article/webgrafik_bb21-forsider-recovered.jpg

Læs mere om: