Prins Joachim fremhæves i royal rapport

Prins Joachim

Prins Joachim

Foto: Lars H. Laursen
I en helt særlig årsrapport fremhæves prins Joachim for en meget fornem indsats.

Prins Joachim har af mange danskere fået stor ros for sin præstation i forbindelse med tv-programmerne "Prins Joachim fortæller” om danmarkshistorien.

Prins Joachim fremhæves af hofmarskal

Også i årsrapporten for Kongehusets virksomhed 2019 bliver prins Joachims tv-indsats fremhævet i hofmarskal Michael Ehrenreichs indledning på rapporten, som blev udgivet i år og kan findes på kongehuset.dk.

Michael Ehrenreich
Martin Høien / BILLED-BLADET

Michael Ehrenreich

Joachim på tv

- Under temaerne tro, demokrati, skole, grænser, lov og symboler kunne danskerne over seks onsdage i efteråret opleve Prins Joachim fortælle om de begivenheder og værdier, som har været med til at forme det danske samfund. I tv-programmerne "Prins Joachim fortæller..." dykkede Prinsen ned i danskernes identitet og historie. Prins Joachim var - ud over at være programmernes hovedfortæller – også medtilrettelægger af programmerne, lyder det i rapportens indledning fra hofmarskallen, der også fremhæver prins Joachims arbejdsrejser til franske militærbaser i Chad, Niger og Mali.

Prinsen besøgte danske soldater

Som en del af uddannelsen på Frankrigs højst rangerende militære lederuddannelse på École Militaire var Prins Joachim sammen med sine medstuderende i december 2019 på rundrejse til franske baser i Chad, Niger og Mali.

I Gao i Mali havde fik prins Joachim mulighed for at besøge det danske helikopterdetachement, hvor de udsendte danske soldater fortalte om deres arbejdsopgaver under udsendelsen.

Meget mere i BILLED-BLADET

I BILLED-BLADET kan du se alle de nye billeder fra og læse alt om kronprinsparrets deltagelse i Flagdagen for Danmarks Udsendte, og så ser vi nærmere på tyve smukke år med Mary og Frederik.

Seneste nyt

Læs mere om:

Udvalgt til dig

Fra forsiden