Kæmpe forventninger til prinsesse Marie i Paris

Prinsesse Marie.

Prinsesse Marie.

Arkivfoto: Martin Høien
Det bliver noget helt speciel, når prinsesse Marie er på arbejde for det danske kongehus i Frankrigs hovedstad.

Prinsesse Marie skal på fredag åbne udstillingen “L'Âge d'or de la peinture danoise” på Petit Palais i den franske hovedstad Paris.

Den særlige begivenhed bliver noget helt specielt, og der er store forventninger til prinsesse Maries optræden.

Prinsesse Marie i aktion

Det er første gang, at Marie skal på officiel opgave i rollen som prinsesse af Danmark, efter at prins Joachim den 24. juli blev ramt af en blodprop i hjernen og efterfølgende blev opereret på et hospital i Toulouse i Frankrig.

Både danske og franske medier ser derfor med stor interesse frem til at opleve prinsesse Marie på arbejde.

Har været ved Joachims side

Marie har været ved prins Joachim side i den svære fase efter operationen, og prinsen har det efter omstændighederne godt og skal ifølge kongehusets kommunikationsafdeling snart begynde i sin nye stilling som Forvarsattaché ved den danske ambassade i Paris.

Få BILLED-BLADET leveret?Klik og læs hvordan!

Fantastisk dansk udstilling

Udstillingen “L'Âge d'or de la peinture danoise” sætter smuk fokus på danske Guldalder-malere og viser flere end 200 værker af Danmarks førende kunstnere i perioden fra 1801 til 1864. 

Udstillingen er blevet til i et frugtbart samarbejde med Statens Museum for Kunst i København og Nationalmuseum i Stockholm.

Meget mere i BILLED-BLADET

I denne uges BILLED-BLADET kan du se alle de nye billeder fra og læse alt om kronprinsparrets deltagelse i Flagdagen for Danmarks Udsendte, og så ser vi nærmere på tyve smukke år med Mary og Frederik.

Seneste nyt

Læs mere om:

Fra forsiden