15. feb. 2019
Af Henrik Salling

Prinsesse Benedikte bakker op om sin nevøs fotoudstilling i Rundetårn

https://imgix.billedbladet.dk/media/article/20190114_mho5280.jpg
Foto: Martin Høien
Prinsesse Benedikte vil den 1. marts være til stede, når hendes nevø, prins Nikolaos, åbner sin udstilling med græsk fotokunst i Rundetårn i København.

Den 2. marts slår Rundetårn i København dørene op for en fotoudstilling med et kongeligt islæt. Det er dronning Anne-Maries mellemste søn, prins Nikolaos, som står bag rækken af fotografier, og inspirationen og motiverne har rødder i prinsens hjemland, Grækenland.

Her bor han sammen med sin hustru, Tatiana.

Prinsesse Benedikte besøger Rundetårn

Dagen før udstillingen åbner for offentligheden, får Rundetårn besøg af prinsens moster, prinsesse Benedikte, som selv har en stor interesse i kunst og design. Her vil hun også få lejlighed til at hilse på kunstneren selv og prinsesse Tatiana, som er i København.

Prinsen har været en ivrig fotograf det meste af sit liv, men fra 2013 har han dedikeret sin tid som passioneret fotograf af det hjemland, han tidligere ikke kunne befinde sig i, og fotografierne bærer præg af den længsel.

Prins Nikolaos' første udstilling i Danmark

Udstillingen "Celestial Choreography" i Rundetårn er hans første på dansk jord, og den kan ses frem til udgangen af marts måned.

https://imgix.billedbladet.dk/tatiana-insta2_copy.jpg
Foto: PRIVAT

I denne uges udgave af BILLED-BLADET kan du læse meget mere om prinsens udstilling og om prinseparrets kommende besøg i Danmark.

Læs mere om: