Torsdag, 16. april 2015 — af af Ulrik Ulriksen

Prinsesse Isabella og prins Christian holdt børnefest på balkonen

Hanne Juul/BILLED-BLADET
Den royale balkon gyngede festligt, da prinsesse Isabella og prins Christian sammen med de andre kongelige børn skruede op for fødselsdagsfesten for deres farmor.

Der var en overvægt af kongelige børn omkring dronning Margrethe, da hun fødselsdagsfestede med de flere tusinder mennesker, der var mødt op på Amalienborg Slotsplads for at hylde den royale 75-års fødselar.

Især kronprinsparrets børn prinsesse Isabella og prins Christian samt tvillingerne prinsesse Josephine og prins Vincent var fremtrædende i deres ageren foran de mange mennesker på slotspladsen.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Flere blandt publikum råbte op til Isabella og Christian for at fange deres opmærksomhed, og Mary og Frederiks ældste børn var søde og vinkede til højre og venstre til deres fans så meget , de orkede.

LÆS OGSÅ: Dronning Margrethe satte gang i festen på Amalienborg

Vincent svigede med benene

Der blev undervejs sunget fødselsdagssang på både dansk og engelsk.

Også de øvrige børn Vincent, Josephine og prins Joachim og prinsesse Maries børn Athena og Henrik samt Joachims ældste drenge Nikolai og Felix gjorde alt, hvad de kunne for at give deres farmor og alle folk på slotspladsen en god oplevelse.

Lille prins Vincent nød at sidde med benene ud over balkonen og kigge ud på menneskemængden.

Det var bestemt en kongelig balkonscene, når den er allerbedst, og det gyngede i hvert fald herligt deroppe på palæbalkonen, fordi børnene var med til at skrue gevaldigt op for festen med deres friske og charmerende indslag.

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden