Tirsdag, 5. april 2022 - af Ulrik Ulriksen

Prinsesse Marie efter smuk ceremoni: Det var en spændende oplevelse

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.
For prinsesse Marie er arbejdsrejsen til Cambodja fyldt med store og vigtige oplevelser. En af dem fik prinsessen til at føle sig velsignet.

Prinsesse Marie har været gennem et spændende og vigtigt arbejdsprogram i Cambodja i dag.

Prinsessen er som protektor for Folkekirkens Nødhjælp i det sydøstasiatiske land for at se nærmere på Folkekirkens Nødhjælps mange projekter med lokale samarbejdspartnere.

Heldigvis er der en god udvikling at spore i det cambodjanske samfund, hvor Folkekirkens Nødhjælp er med til at gøre en forskel både i storbyer som hovedstaden Phnom Penh og i landdistrikter i provinsen Kampong Chhnang.

Prinsesse Marie talte med BILLED-BLADET

BILLED-BLADET talte i dag med prinsessen om, hvordan det var at se, at støttearbejdet og hjælpeprojekter virker godt ude i lokalsamfundene i Cambodja.

Prinsesse Marie
Prinsesse Marie
Foto: Kaspar Wenstrup

Og så spurgte vi prinsessen, hvordan det var at blive velsignet af en buddhistisk munk ved en ældgammel og helt traditionel ceremoni, hvilket var en fin indledning på besøget til Kampong Chhnang-provinsen.

Føler sig velsignet

- Det var en stor ære for mig. Det var første gang, at jeg oplever en buddhistisk ceremoni. Jeg føler mig meget velsignet. Det var en spændende oplevelse, sagde prinsesse Marie til BILLED-BLADET.

 

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden