20. aug. 2021
Af af Trine Larsen

Prinsesse Marie til høstfest

Prinsesse Marie.
Prinsesse Marie.
Foto: Lars H. Laursen
Prinsesse Marie var fredag til høstfest på Frederiksberg.

Prinsesse Marie deltog fredag aften i høstfesten på Frederiksberg Allé - Danmarks svar på Champs-Elysées i Paris, ifølge Frederiksbergs borgmester Simon Aggesen.

Prinsessen er protektor for Copenhagen Cooking, der er arrangør af høstfesten, som siden 2015 har fundet sted på Frederiksberg Allé, hvor godt 1000 mennesker spiser dejlig mad og drikker vin og hygger sig ved et langt bord. Bordet strækker sig fra Frederiksberg Runddel til Madvigs Allé. Frederiksberg Høstfest er blevet en fast og succesfuld tradition på Frederiksberg.

Det er første gang prinsesse Marie, der var iført en smuk lyselilla frakke, deltog i høstfesten.

Prinsessen blev modtaget af borgmester Simon Aggesen sammen med Copenhagen Cookings bestyrelsesformand Kim Rahbek og festivaldirektør Stine Lolk, der stod med blomster.

Efter ankomsten besøgte prinsessens Det Rullende Madværksted, hvor prinsessen mødte nogle børn som var ved at lære at sylte.

- Nej en god idé, så er I jo med til St bekæmpe madspild, sagde prinsessen om én af sine mærkesager.

- Ja, og det er godt ikke at spilde mad, sagde drengene ‘gammelklogt’ til stor morskab for prinsessen, som også var imponeret over det lange bord, hun efterfølgende skulle spise ved - efter at borgmester Aggesen havde budt varmt kommen til Frederiksberg.

Læs mere om: