Fredag, 29. juli 2022 - af Marie Krakau

Royal genforening: Disse medlemmer af den kongelige familie stod bag fætter-kusine-festen i Gråsten

Den kongelige familie samlet på Graasten Slot i sommeren 2022. 

Den kongelige familie samlet på Graasten Slot i sommeren 2022. 

Foto: Keld Navntoft, Kongehuset
Kongelig fætter-kusine-træf på Graasten Slot genforenede næsten alle dronning Ingrid og kong Frederiks børnebørn.

I starten af ugen var næsten alle dronning Ingrids børnebørn samlet på Graasten Slot, hvor der var inviteret til store fætter-kusine-fest. 

Festen bestod af alle dronning Ingrids børnebørn med ægtefæller samt hendes tre døtre, dronning Margrethe, prinsesse Benedikte og dronning Anne-Marie. 

Med undtagelse af kronprins Pavlos, hans hustru kronprinsesse Marie-Chantal, samt prins Nikolaos' hustru prinsesse Tatiana og prinsesse Nathalies mand Alexander Johannsmann, var alle samlet. 

Det blev til et gæsteliste på hele 19 medlemmer af den kongelige familie, der skulle feste og have det sjovt sammen på dronning Ingrids elskede Graasten Slot. 

Det er ellers et sjældent syn at se hele familien samlet, som de var det her, da de bor langt fra hinanden på flere forskellige kontinenter. Genforeningen kommer derudover ovenpå flere år med corona-pandemi, der yderligere har gjort rejser og større sammenkomster svære at gennemføre. 

De stod bag

Fætter-kusine-festen er arrangeret og udtænkt af dronning Margrethe og hendes to søstre, prinsesse Benedikte og dronning Anne-Marie. 

På det danske kongehus' Instagram-konto lyder det: 

"Sammenkomsten er arrangeret af Hendes Majestæt Dronningen, Hendes Kongelige Højhed Prinsesse Benedikte og Hendes Majestæt Dronning Anne-Marie, og således er næsten alle Frederik 9. og Dronning Ingrids børnebørn samlet netop nu i sommerferien."

De kongelige fætre og kusiner tilbragte flere somre på Graasten Slot sammen med dronning Ingrid, og gensynsglæden med slottet og ikke mindst hinanden kan næsten kun have været stor og glædelig. 

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden