Så mange danskere er født samme dag som dronning Margrethe

Amalienborg Slotsplads. Indsat: Dronning Margrethe.

Amalienborg Slotsplads. Indsat: Dronning Margrethe.

Fotomontage: Hanne Juul
I BILLED-BLADETs kongelige brevkasse kan du hver uge læse interessante spørgsmål om alt inden for den royale verden.
Kære kongelige brevkasse!
Jeg vil gerne vide, hvor mange danskere, der er født samme dag og år som vores dronning? Jeg er nemlig selv en af dem og har forgæves forsøgt at få tallet oplyst. Kan BILLED-BLADET hjælpe?
Med venlig hilsen
Erik Karstenskov
 
Kære Erik Karstenskov!
Ifølge Danmarks Statistik har 16.910 personer i 2020 fødselsdag den 16. april. Af disse er 123 født i 1940 ligesom majestæten og dig og kunne altså fejre 80-års fødselsdag sammen med jer. Du finder oplysningerne på hjemmesiden www.statistikbanken.dk/FOLK3 under "Folketal 1. januar efter fødselsår, fødselsmåned, fødselsdag og tid". 
Mange hilsner
Jon Bloch Skipper
 

Har du et spørgsmål af royal karakter, som du gerne vil have opklaret? Så kan du sende det ind til BILLED-BLADETs kongelige brevkasse, der er en fast del af Danmarks royale ugeblad.

Hver uge svarer historiker og royalekspert Jon Bloch Skipper på interessante spørgsmål om kongehuset, kongefamilier i ind- og udland samt mange andre spændende aspekter af den royale verden igennem historien.
 
 
Jon er forfatter til flere bøger om og med de kongelige, herunder "Tre søstre: samtaler mellem dronning Margrethe, prinsesse Benedikte og dronning Anne-Marie" (2008).
 
 
Send dit spørgsmål på mail til [email protected] eller på post til BILLED-BLADET, postbox 602, 0877 København C. Mærk kuverten "Kongelig brevkasse".

Seneste nyt

Læs mere om:

Udvalgt til dig

Fra forsiden