14. apr. 2016
Af Henrik Salling

SE BILLEDERNE: Returmiddag med den kongelige familie godt i gang

150 gæster indtager en dejlig middag på Hotel d'Angleterre, hvor dronning Margrethe og prins Henrik er æresgæster. Se billeder fra kongefamiliens ankomst til hotellet.

Hotel d'Angleterre danner torsdag aften rammen om returmiddagen i forbindelse med den mexicanske præsidents besøg i Danmark.

De 150 gæster nyder en dejlig menu kreeeret af hotellets køkken og blandt gæsterne var foruden præsidentparret også den kongelige familie med dronning Margrethe i spidsen. LÆS MERE: Hjertevarm fest på Fredensborg Slot Prinsesse Benedikte ankom i selskab med sin hofdame, mens prins Joachim havde følgeskab af prinsesse Marie. Også kronprinsparret er naturligvis med til middagen, som er præsidentens tak til sine værter efter de to dage i København. Sidst ankom dronning Margrethe og til stor glæde for de fremmødte danskere på Kongens Nytorv er også prins Henrik med til middagen. Det bliver i øvrigt en kort middag for det mexicanske præsidentpar, som allerede forlader hotellet kl. 21.15 for at tage til lufthavnen, hvor deres fly letter klokken 22.

Får du BILLED-BLADETs nye nyhedsbrev? Klik her og meld dig til!

Læs mere om: