Søndag, 27. maj 2018 - af Ulrik Ulriksen

SE BILLEDET: Frederik og Mary åbnede ballet

Foto: Martin Høien
Til tonerne af et helt særligt pophit fra 1985 åbnede kronprinsparret ballet på Christiansborg Slot lørdag aften.

Dronning Margrethe var lørdag aften vært for at fantastisk gallataffel i anledning af kronprins Frederiks 50-års fødselsdag.

Vil du have BILLED-BLADET hjem til dig?
Klik her og læs hvordan

Det blev en forrygende aften med smukke taler leveret af dronningen, statsministeren og ikke mindst kronprinsesse Mary. Den kulinariske del af taflet var også udsøgt, og efter taler og mad blev der for alvor skruet op for festen.

Musikken spillede op til dans, og det benyttede kronprins Frederik til at byde sin kronprinsesse Mary op til dans.

Ballet er åbent. ? Keld Navntoft, Kongehuset ©

Et opslag delt af DET DANSKE KONGEHUS (@detdanskekongehus) den

 

Frederik og Mary dansede og smilede

Frederik og Mary åbnede ballet til tonerne og teksten af et skønt hit fra 1980'erne. Kronprinsparret dansede således til Huey Lewis-nummeret "Power of Love" fra filmen "Back to The Future" fra 1985.

Symbolikken var til at tage at føle på, og smilene var brede, mens Frederik svingede Mary rundt. Kongehuset har på de sociale medier lagt både et billede og en lille video op fra dansen på Christiansborg Slot.

BILLED-BLADET bringer det hele

Husk at BILLED-BLADET i ugen, der kommer, byder på et særnummer med alt om kronprins Frederiks fødselsdag. Du får blandt andet et fornemt tillæg med de skønneste billeder og detlajer fra Gallataflet på Christiansborg Slot. Husk også at du kan følge med, når BILLED-BLADET på vores website og Facebook fra klokken 19.00 sender direkte TV fra gæsternes og kronprinsparrets ankomst til fødselsdagsfestkoncerten i Royal Arena.

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden