Se Dronning Margrethes stormfulde landing

Se også:

Dronning Margrethe er en ualmindelig sej dronning, der ikke lader sig afskrække af storm, selvom hun skal ud og flyve helikopter. I går fredag på 2. dagen ad dronnings besøg på Færøerne fløj dronningen to gange i stormvejr med vindstød af orkan.

Dronning Margrethe måtte ud og flyve i helikopter, da hun skulle besøge Svínoy, der er en af Færøernes nordøstligste øer.

Og det skete i stærk stom med vindstød af orkan, men heldigvis fløj dronningen med helikopteren "Ruth" fra Atlantic Airways, og ifølge færingene er flyselskabets piloter nogle, der kan landet overalt i hvilket som helst vejr og aldrig svigter.

Således heller ikke i dag, hvor dronningens helikopter landede sikkert i Fuglefjord, på en nymalet margueritte, også kendt som en Daisy, dronning Margrethes kaldenavn blandt den nærmeste familie.

Ved ankomsten voldte blæsten dog lidt kaos, da den røde løber, som ellers var langt ud, pludselig blev løftet af en kastevind, og rodede rundt foran dronningen, der netop var steget ud af helikopteren.

 

Den blev hurtigt rettet ud og lagt på plads, så alt igen åndede idyl i Fuglefjord.

Se dronningens stormfulde ankomst i videoen over artiklen.

Seneste nyt

Læs mere om:

Udvalgt til dig

Fra forsiden