Se hvad dronning Margrethe nu har skabt

Dronning Margrethe

Dronning Margrethe

Foto: Hanne Juul/BILLED-BLADET
Dronning Margrethe har igen været i det kreative hjørne. Majestæten har skabt et logo til organisationen Barndrømmen, der arbejder for at give ALLE børn adgang til kulturoplevelser.

Dronning Margrethe har kreeret et logo for børn - for at støtte op om Barndrømmen, der arbejder for at give alle børn mulighed for at udvikle sig gennem kunst, præcis sådan som vores dronning selv gør det.

Logoet, som dronningen har tegnet, er skabt til det store børnekultur-topmøde, som finder sted i København den 4. og 5. maj, hvor eksperter fra hele verden samles for at sætte fokus på betydningen af, at børn kan udvikle deres kompetencer gennem musik, kunst og kulturoplevelser.

- At investere i børns adgang til at udvikle sig gennem de kunstneriske fagområder fra et tidligt stadie, og til de er godt på vej i livet, er det ikke blot en gevinst for børnene, men i høj grad også for samfundet, siger Dorthe Foged, der er stifter af organisationen Barndrømmen, som står bag topmødet.

Logoet, dronning Margrethe har tegnet, er formet som et hjerte. Inden i hjertet er dronningens initial og små enkle symboler for musik og billedkunst, i form af noder, farveklatter og pensel.

 

Vil du have BILLED-BLADET hjem til dig?Klik her og læs hvordan

Vil du have BILLED-BLADET hjem til dig?
Klik her og læs hvordan

 

Få BILLED-BLADET hjem til digSe alle vores tilbud her!

Få BILLED-BLADET hjem til dig
Se alle vores tilbud her!

 

Seneste nyt

Læs mere om:

Fra forsiden