Torsdag, 5. januar 2023 - af Julie Nolsöe

Se kongehusets unikke billeder fra årets sidste nytårskur: Mere end 1000 gæster var inviteret

Dronning Margrethe og kronprinsparret
Dronning Margrethe og kronprinsparret
Foto: Hanne Juul
Dronningen kunne sammen med kronprins Frederik og kronprinsesse Mary byde velkommen til over 1000 gæster til årets sidste nytårskur

Onsdag morgen bød på storstilet karetkørsel og smukke nytårsrober, da dronning Margrethe, kronprins Frederik og kronprinsesse Mary tog imod gæster på Christiansborg Slot i anledning af årets sidste nytårskur. 

Her var det officerer fra Forsvaret og Beredskabsstyrelsen, I., II. og III. rangklasse samt indbudte repræsentanter for større landsorganisationer og kongelige protektioner, der var inviteret til det flotte arrangement i Drabantsalen på Christiansborg Slot.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Dronningen ankom naturligvis også i flot stil, da hun kom kørende i en guldkaret fra 1840 fra Gardehusarregimentet til Christiansborg. Den omfattende forberedelse til karetkørslen kan du se mere til lige her:

Deler egne billeder

I et nyt Instagram-opslag deler kongehuset nu en række billeder, som giver indblik i, hvordan det fornemme arrangement løb af stablen. 

Til de fine billeder, som du kan se nedenfor, skriver kongehuset:

- Hendes Majestæt Dronningen ankom i dag i Kongehusets guldkaret fra 1840 til årets sidste nytårskur, som fandt sted på Christiansborg Slot. Sammen med Kronprinsparret sagde Majestæten godt nytår til lidt over 1000 kurgæster.

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden