17. apr. 2020
Af Ulrik Ulriksen

Se Mary og Frederik tage hjem efter skøn aften hos dronningen

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere Marketing cookies.

Det blev en historisk aften på Fredensborg Slot, hvor kronprinsparret og prins Joachim og prinsesse Marie var til fødselsdagsmiddag hos dronning Margrethe.

Dronning Margrethe blev hele dagen torsdag den 16. april fejret på skønneste vis af hele Danmark i anledning af sin 80-års fødselsdag, og om aftenen ankom kronprinsparret og prinsesse Joachim og prinsesse Marie til Fredensborg Slot, hvor de var inviteret til en hyggelig middag.

Mary og Frederik samt Joachim og Maries fine aften

Prins Joachim og prinsesse Marie ankom først i deres bil, og lidt efter ankom også kronprinsesse Mary og kronprins Frederik til middag hos fødselaren.

Middagen med dronning Margrethe og hendes to sønner og svigerdøtre begyndte klokken 20.00 på et Fredensborg Slot, som sjældent er set smukkere end på denne skønne forårsaften.

Hjem klokken 22.30

Klokken 22.30 gjorde Mary og Frederik samt Joachim og Marie sig så småt klar til at forlade slottet, og kort efter kørte først kronprinsparret og dernæst Joachim og Marie

Både kronprinsparret og prins Joachim og prinsesse Marie kørte til Amalienborg, hvor de bor i henholdsvis Frederik VIII’s Palæ og Christian VIII’s Palæ.

https://imgix.billedbladet.dk/webgrafik_bb16-forsider_6.jpg

Læs mere om: