Onsdag, 3. marts 2021 - af Trine Larsen

Seneste nyt: Dronningens fødselsdags-fejring udsættes - igen

Dronning Margrethe 
Dronning Margrethe 
Foto: Hanne Juul
Dronning Margrethe må endnu engang udsætte fejringen af sin runde 80 års fødselsdag, der 16. april 2020 blev aflyst og udsat på grund af Corona-pandemien. Fejringen af dronningens fødselsdag i Aarhus, skulle have fundet sted i år, men nu er også den fejring udsat til 2022.

I hele to dage skulle dronning Margrethe havde fejret sin runde 80 års fødselsdag i AArhus sidste år, men det satte pandemien en stopper for og festlighederne, som derfor blev udsat til "engang i år".

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Men med fortsatte restriktioner har Aarhus kommune nu udsat festlighederne og fejringen af dronningen, endnu et år. Derfor kommer dronningen først til at fejre sin flotte fødselsdag i Smilets By i 2022.

Det fortæller TV2-nyhederne om en pressemeddelelse, som Aarhus kommune har udsendt om planerne.

- Jeg glæder mig over, at vi allerede nu kan se frem til et festligt kongeligt besøg i 2022, hvor vi må regne med at have fået pandemien godt på afstand, så vi atter kan planlægge store forsamlinger og holde en flot og folkelig byfest for vores dronning, udtaler borgmester Jacob Bundsgaard, i meddelelsen.

Dronning Margrethe, der er blevet vaccineret, glæder sig formentlig til at blive fejret i AArhus, hvor dronningen holder så meget af at opholde sig.

Alle officielle arrangementer omkring majestætens 80 års fødselsdag sidste år blev aflyst og på dagen, opholdt dronningen sig på Fredensborg, hvor majestæten via bl.a tv så, hvordan danskerne fejrede og hylde dronningen i anledning af dagen - ligesom dronningen måtte "nøjes" med video-hilsner fra sine kongelige gæster, der ellers skulle have været til stor fest.

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden