Tirsdag, 10. maj 2022 - af Ulrik Ulriksen

Smuttur til toppen af Danmark: Dronning Margrethe kan ikke vente

Dronning Margrethe

Dronning Margrethe

Foto: Jesper Sunesen
For dronning Margrethe venter en tur til Skagen i en helt speciel anledning, og mon ikke dronningen glæder sig rigtig meget til smutturen.

Dronning Margrethe har mange gode programpunkter i kalenderen den næste tid, og et af højdepunkterne for Majestæten bliver turen til Skagen på onsdag, hvor en helt unik oplevelse venter.

Dronning Margrethe kan ikke vente

Dronning Margrethe er til stede ved åbningen af særudstillingen "Krøyer og Paris. Franske forbindelser og nordiske toner" på Skagens Museum i Skagen med ankomst klokken 15.00.

Smuk finale

Dronningens åbning af udstillingen markerer afslutningen på et treårigt forskningsbaseret samarbejde mellem Musée Marmottan Monet og Skagens Kunstmuseer under protektion af Majestæten.

I udstillingen præsenteres tre årtier af den franske kunstscene i slutningen af 1800-tallet og P.S. Krøyers kunstneriske udvikling i samme periode.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Projektets forskningsindsats ledes af den franske kunsthistoriker Dominique Lobstein og kunsthistoriker og museumsinspektør ved Skagens Kunstmuseer Mette Harbo Lehmann.

"Krøyer og Paris – franske forbindelser og nordiske toner" kan opleves på Skagens Museum fra den 13. maj til den 18. september 2022.

 

 

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden