Onsdag, 23. december 2020 — af Trine Larsen

Sød julehilsen fra Schackenborg: Se juletræet blive fældet

Prins Joachim og prinsesse Marie og børnene prins Nikolai, prins Felix, prins Henrik og prinsesse Athena. 
Prins Joachim og prinsesse Marie og børnene prins Nikolai, prins Felix, prins Henrik og prinsesse Athena. 
Foto: Kongehuset
Prins Joachim og prinsesse Marie ønsker sammen med deres fire børn glædelig jul til alle med en dejlig video fra Schackenborg, hvor den kongelige familie er ude og finde juletræ.

Hvis Danmark havde haft hvid jul, kunne årets julehilsen fra prins Joachim og prinsesse Marie fra Schackenborg Slot ikke blive mere idyllisk.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Men selv med vandpytter og leret jord er årets kongelige hilsen fra prins Joachim og hans familie hyggelig, for den video, som kongehuset har udsendt, emmer af godt humør, glæde, sammenhold og fællesskab. Alt dét, vi danskere sætter højst i denne tid.

For selvom prins Joachim, prinsesse Marie og børnene prinsese Athena, 8, prins Henrik, 11, prins Felix, 18, og prins Nikolai, 21, fejrer juleaften sammen med deres farmor, dronning Margrethe på Marselisborg Slot, skal der selvfølgelig være juletræ i stuerne på Schackenborg, hvor hele familien er samlet for at fejre højtiden - og endelig være sammen.

Det har de ikke kunnet være så meget, fordi prins Joachim og prinsesse Marie, prins Henrik Henrik og prinsesse Athena, bor i Paris og har været isoleret grundet Corona-pandemien, og prinsens sygdomsforløb i sommer. Derfor er det ekstra skønt for familien, at de kan samles, hygge sig og bare være sammen.

Planen var ellers, at dronning Margrethe skulle komme til Schackenborg og fejre jul med familien, men for ikke at udsætte dronningen unødigt for smittefare, kommer familien fra Schackenborg til Marselisborg juleaften. Noget dronning Margrethe ser meget frem til.

Indtil da hygger de sig i prinsefamiliens andet hjem, hvor de den 22. december tog til den nærliggende juletræs-plantage for at finde et passende træ.

Som det ses i videoen var det en fælles opgave. Træet blev udvalgt af prins Nikolai, fældet af prins Joachim, kørt til Schackenborg af prins Felix og løftet af ladet med fælles hjælp.

Se videoen med den kongelige families dejlige julehilsen her

For at kunne vise dig dette indhold, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden