Torsdag, 23. maj 2019 — af Henrik Salling

SØD VIDEO: Prinsesse Athena fortæller om sin debut i racerløb

I den forgangne weekend sad prins Joachims yngste bag rattet til sit første motorløb.Hør hende fortælle om og analysere sin egen debut i sæbekasseløbet i Classic Race i Aarhus.

De fleste kender til prins Joachims benzin i blodet. Men nu viser det sig, at også prinsens yngste kan lide fart og spænding.

Det viste sig, da der i den forgangne weekend blev afviklet Classic Race i Aarhus. Til det traditionsrige sæbekasseløb om torsdagen var det nemlig den kun syv-årige prinsesse Athena, som sad bag rattet og det klarede hun i flot stil.

Athena fik flot fjerdeplads

Prinsesse Athena er ikke den eneste af prins Joachims fire børn, som har siddet bag rattet. Også prins Felix og prins Henrik har prøvet kræfter med den vanskelige disciplin.

Få BILLED-BLADET hjem til dig
Se alle vores tilbud her!
Få BILLED-BLADET hjem til dig Se alle vores tilbud her!

Prinsesse Athena endte på en flot, samlet fjerdeplads, hvilket forældrene var meget stolte af. Hør prinsessen fortælle om de tre spændende løb og om at sidde bag rattet til sit første sæbekasseløb.

Se den fine reportage med prinsesse Athana og hendes stolte familie fra sæbekasseløbet i denne uges BILLED-BLADET, der er på gaden torsdag den 23. maj.

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden