SØD VIDEO: Vincent og Josephines dejlige dag i Zoo

Se også:

Kronprinsesse Mary bød på en skøn overraskelse, da hun som protektor åbnede Zoologisk Have. Mary havde sine tvillinger Josephine og Vincent med på opgaven, hvilket ikke var annonceret.

Tvillingerne Josephine og Vincent var med kronprinsesse Mary til morgenåbning af Zoologisk Have i København, hvor mange mennesker var mødt op for at nyde den store dag og hilse på de kongelige æresgæster.

Tvillingerne sørgede for at klippe den røde snor. Det fik mor Mary, som er Zoologisk Haves nye protektor, til at klappe. Også alle andre klappede.

Vil du have BILLED-BLADET hjem til dig?Klik her og læs hvordan

Vil du have BILLED-BLADET hjem til dig?
Klik her og læs hvordan

Josephine og Vincent fodrede dyrene

Det var en skøn overraskelse, at kronprinsessen havde Josephine og Vincent med sig. Det var ikke annonceret i forvejen. De kongelige gik gennem Zoologisk Have i retning af det nye panda-anlæg.

Der var krudt i hun-pandaen Mao Sun, som virkede glad for at få royalt besøg. Også hannen Xing Er var på toppen, og som altid var han sulten og klar til at få serveret en gang morgenmad af de royale tvillinger. Se den søde video med prinsesse Josephine og prins Vincent i fin form i Zoologisk Have, hvor de fik en særlig panda-krammer på vej ud af porten.

 

BILLED-BLADET i denne uge

I denne uges påske-udgave af BILLED-BLADET får du en skøn reportage fra kronprinsesse Marys dag med dronning Margrethe ved panda-anlægget, og nyd også de herlige billeder af tvillingerne Josephine og Vincent, som altså var på en helt særlig opgave med deres stolte mor. Og så har kronprins Frederik været på hemmelig mission til Middelhavet. Få alt om Frederiks store oplevelse i sydlige farvande i denne uges BILLED-BLADET, som naturligvis også byder på Danmarks allerbedste og mest detaljerede TV-Blad med alt om Påskens film og serier.

 

Seneste nyt

Læs mere om:

Fra forsiden