Søde juleminder: Josephine og Isabella let på tå i Tivoli

Kronprinsfamilien. 

Kronprinsfamilien. 

Foto: Hanne Juul
Prinsesse Josephine og prinsesse Isabella elsker julemusik og dans ligesom mange andre i deres familie. Det var til at se på en hyggelig aften i Tivoli for et par år siden.

De to danseglade søstre prinsesse Josephine og prinsesse Isabella havde en hyggelig aften sammen med deres forældre kronprinsesse Mary og kronprins Frederik og brødrene prins Christian og prins Vincent, da hele familien i december 2016 var en tur i Tivoli for at se juleballetten "Nøddeknækkeren".

Netop i år blev ”Nøddeknækkeren” desværre aflyst i Tivoli på grund af corona-situationen, men for fire år siden var der julefest og glade dage blandt de kongelige i anledning af balletten og den skønne familieudflugt til Tivoli.

Josephine efterlignede Isabella

Efter en fantastisk aften med premiere på "Nøddeknækkeren" i Tivolis Koncertsal fik kronprinsparrets døtre prinsesse Isabella og prinsesse Josephine lyst til selv at danse.

Dansetrin og fine armbevægelser

På vej ud af den julepyntede forlystelseshave var begge piger let på tå. Først dansede Isabella lidt, og det lod Josephine lod sig inspirere, og så efterlignede lillesøster hendes trin og store armbevægelser.

Kronprinsesse Mary og kronprins Frederik fulgte sammen med prins Vincent og prins Christian lige i hælene på balletprinsesserne.

Spar 281 kr. på 13. nr. af BILLED-BLADETKlik her og læs hvordan

Se kronprinsfamilien på hyggelig tur i Tivoli i december 2016 i videoen herunder:

 

 

Seneste nyt

Læs mere om:

Udvalgt til dig

Fra forsiden